Blog

De leuke oktober dingen blog

Oktober ligt alweer een paar weken achter ons. Ondanks dat kom ik toch nog met een blij leuke dingen blog van de maand oktober. Want anders dan mijn laatste blog bericht, was ik in oktober lekker thuis.

Om precies te zijn mocht ik 8 oktober het pand verlaten.

Op een vrijdag in oktober kwam ook een lang gekoesterde droom van mij uit. Namelijk een nieuwe bank, die ik via hart voor CF heb gekregen. Een bank was mijn wens, een bank met relaxfunctie. Zodat ik lekker kan liggen als ik moe ben. Het bed in de woonkamer is hiermee verleden tijd.

Deze maand waren er gelukkig ook meer dan genoeg Yip momentjes. Hij woont tegenwoordig bij mijn moeder maar het is en blijft mijn lieve hondje!

Nooit gedacht dat ik nog eens een scootmobiel zou nemen. Maar ik heb er nu toch echt eentje. Ik ben er echt super blij mee, want het maakt mij een stuk vrijer en zelfstandiger.

De afgelopen maand was ik ook druk met het maken van kaarten. Want een vriendin had wederom via stichting hart voor CF een kaarten maak apparaat geregeld. Super lief ook weer.

Deze maand waren er natuurlijk nog veel meer leuke dingen. Gezellige vriendinnen momentjes en een hoop gelach. Op naar een net zo mooie november maand!

3 gedachten over “De leuke oktober dingen blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s