Blog

Plog 15

Maandag 27 augustus

Na een week lang voor pampus op bed te hebben gelegen. En zeker niet voor 11 uur mijn ogen te openen lijkt er vandaag eindelijk verandering in te komen. Sterker nog om stipt half 7 zit ik al aan mijn eerste kopje thee. Ook goeie morgen.

Een paar uur later stap ik onder een lekkere warme douche. Waar een mens al niet van opknapt. Fris en schoon tot achter de oren aan toe.

Omdat het toch niet helemaal lekker gaat de laatste week. Gooi ik er, onder lichte dwang van de achterban, een mailtje uit naar het Emc met de vraag wat te doen.

Mijn baby blauwe muur, is eindelijk niet blauw meer. Hip groen is de nieuwe kleur. Dit samen met mijn nieuwe ronde eettafel, geeft mijn kamer een leuke upgrade.

De verveling is toegeslagen. Dus besluit ik een kopje thee in het ouderlijk huis te drinken.

Zie ik mijn vierpotige vriend ook weer eens.

We maken gelijk maar een ommetje door park. Kan meneer even de benen strekken en haal ik ook nog een frisse neus en fris is het zeker.

Op de terugweg haal ik nog even de benodigde oogdruppels in huis.

Het is weer tijd voor mijn favoriete maandag activiteit, not. Dialyse tijd it is.

De dialyse doet mij deze keer een goed. Voor het eind van de 3 uur word ik me toch een partijtje beroerd. Ze sluiten me eerder af en ik beland ziekig thuis in bed.

De thuiszorg komt weer voor het dagelijkse riedeltje van, afsluiten, schoonmaken, loskoppelen, nieuwe lijnen, aansluiten en ga zo maar door.

Nog heel even tv kijken en dan vind ik dat deze dag wel lang genoeg heeft geduurd.

Nog voor ik mijn ogen sluit, meet ik nog even mijn interne temperatuur. Ik haf beter gehoopt, maar het had ook slechter gekund. Hopelijk zijn ze morgen een beetje coulant als ik op controle moet in het Emc.

*update

Na de controle en de benodigde onderzoeken bleek dat ik een longontsteking heb. Voor de behandeling ben ik vrijdag opgenomen in het ziekenhuis, maar ik voel me inmiddels al een stuk beter dan maandag gelukkig.

Een gedachte over “Plog 15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s