Blog

Kuurtje

Na amper een week thuis te zijn geweest mag ik morgen mijn spullen alweer pakken. Voor jawel een opname in het spiksplinternieuwe Erasmus MC. nadat ik afgelopen week maar liefst 2x mijn snoet mocht laten zien, bleek dat het toch niet zo top gaat. Kennelijk gaat het toch niet zo goed als ik mezelf had aangepraat.

Toen ik vorige week ontslagen werd, mocht ik ook stoppen met een antibioticakuur. Die ik al twee weken had vanwege onrustige longen. Maar na het stoppen van de antibiotica nam de slijmproductie alleen maar toe. Het gevolg, een longfunctie die maar blijft dalen en longen die bomvol zitten met slijm. Na een brocnho en overleg werd dan ook besloten dat er zwaarder geschut nodig is. Antibioticapillen lossen dit grapje niet op, dus word ik nu aan het infuus geslingerd. Morgen mag ik eerst voor dialyseren naar Goes, om daarna gelijk door te gaan voor opname in Rotterdam. Dus mijn week begint al goed. Maar hopelijk ben ik dan voorlopig weer af van die ziekenhuisellende.

2 gedachten over “Kuurtje

 1. Lieve Elise,
  Wat een dikke pech weer, net lekker in je huisje en dan moet je weer.
  Hopelijk is het daar een beet vol te houden met de warmte.
  heel veel sterkte we denken aan je.
  lieve groet Frank en Ria

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s