Blog

SUNDAY

Voor wie het nog niet wist, het was een hele koude week. De Siberische beer heeft goed van zich laten boren. De mensen die het huis niet uit hoefden en lekker binnen konden blijven, bij de kachel onder een warm dekentje, konden zich gelukkig prijzen. Lucky me was ik een van die mensen, ik bevind mij namelijk nog steeds in het ziekenhuis. Met dat magere lijf van mij, is die barre kou ook niet aan mij besteed. Bovendien was ik deze week wat ziekig. Reden genoeg om binnen te blijven.

Vorige week melde ik nog dat alles helemaal goed ging. Geloof het of niet maar mijn blog stond welgeteld nog geen 5 minuten online en ik kreeg koorts. Een simpele luchtweginfectie bleek de oorzaak te zijn. Maar omdat ik zo mager ben en totaal geen weerstand heb, komt zo’n infectie bij mij net wat harder binnen dan bij de gemiddelde Nederlander. Gelukkig waren we er op tijd bij en is de koorts netjes onder de 39 gebleven. Nu, een week later, ben ik er dankzij wat antibiotica weer bovenop. Het is nu alleen nog een kwestie van de kuur afmaken, maar dat is meer een soort van formaliteit. Niet alleen mijn luchtwegen maar ook mijn ogen en slokdarm zijn ontstoken. Daar word ik uiteraard ook voor behandeld en ook dit lijkt allemaal beter te worden.

In het land der kilo’s gaat het ook niet geheel onaardig. Het is een beetje gissen naar wat nou mijn ‘echte’ gewicht is, omdat ik ook veel vocht vasthou. Maar het lijkt erop dat ik al zo’n 1,5 kilo in massa ben aangekomen. Langzaam maar gestaag word ik elke dag weer een beetje meer mezelf.

Nu ik toch zo lekker bezig ben met het verkondigen van goed nieuws. Vanmiddag mag ik 3 uurtjes met verlof. Eventjes eruit, even een mentaal oplaadpunt (SHOPPEN!), zodat ik weer vol goede moed kan starten aan een nieuwe week op 9-midden. Hopelijk ook een van mijn laatste weken hier en ben ik vlug weer in het Zeeuwse.

8 gedachten over “SUNDAY

  1. Heey Elise,

    Fijn dat je even weg kon! Uiteraard ben ik erg benieuwd naar eventuele shop aanwinsten. 🙂
    Alle energie toegewenst en dat de infecties maar op verre afstand zullen blijven.

    Groetjes

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s