Blog

Even een kattenbel

Hallo lieve bloglezers. Het is hier de laatste weekjes een beetje stil. Maar achter de schermen ben ik druk bezig om mijn blog/site wat te veranderen. Om de teksten hier en daar wat aan te passen en dingen duidelijker te maken. Mijn lichaam is nogal complex en er mankeert ook nog eens veel aan. Niks in mijn lichaam is simpel, alles is ingewikkeld. Dus ik ben nog even aan het bedenken hoe ik dit simpel en duidelijk kan uitleggen hier. Dit is dus waar ik mij mee bezig hou in deze dagen. Jammer genoeg lig ik nog steeds in het ziekenhuis, waar er uitstekend voor mij gezorgd wordt. Iedereen doet z’n best voor mij en mijn kamer wordt met de dag gezelliger door alle kaartjes en dingen die ik krijg. Het ziet er naar uit dat ik hier nog wel twee weken ben, maar daarover vertel ik jullie meer in de volgende blog. Dus houd mijn blog in de gaten en tot snel!

 

4 gedachten over “Even een kattenbel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s