Blog

Januari

Januari een nieuw begin van het jaar. Een maand bomvol met hoogtepunten, kijk en zie hoe leuk mijn maand was!

Om exact 00.00 uur proostte we op het nieuwe jaar, op een goed 2018. De Chinese buren naast mij hebben flink uitgepakt, hun vuurwerkpakket lijkt oneindig. Waar wij dan weer lekker veilig en warm vanachter het raam van konden genieten, om niet veel later zelf buiten te staan zwaaien met onze reuze sterretjes. Gelukkig nieuwjaar, wish you all the best lieve lezers!

Happy longjaardag! Nieuwjaarsdag is ook de dag dat 4 jaar geleden mijn nieuwe leven begon. Na jaren van wachten waren daar dan eindelijk DE longen en niet zomaar longen, maar longen met een gouden randje. Dankjewel donor en nabestaande, vandaag brandt er een lichtje voor jullie!

Het was hoog tijd om onder het genot van een lekker broodje bij te kletsen met Larissa. De gele muur en de vele planten laten het geheel wat tropisch aanvoelen, maar buiten regent het ongekend hard. We zaten trouwens in een leuk nieuw tentje in Middelburg, het koffiepand. Mocht je er toevallig een keer komen, het broodje met hummus is wat mij betreft een dikke aanrader.

Elke maand trakteer ik mezelf op een manicure. Deze keer koos ik voor een wat gewaagdere look. Het is een marmerpatroontje die helaas op de foto niet helemaal tot z’n recht komt. Maar geloof me in het echt zijn ze echt very pretty.

K3 heeft weer een nieuwe film; Love Cruise. Fien wilde daar dolgraag met mij heen en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Als verrassing had ik een cadeautasje voor haar gevuld met wat snoepjes, chipjes en een kleurplaat, die uiteraard ook op de foto moest. Ze was er zo blij mee en ik was op mijn beurt weer blij dat ik op deze manier de veel te dure bioscoopwinkel heb weten te ontlopen. En de film? Die was heel leuk, maar soms wel een beetje spannend, aldus Fien. Ik zeg missie geslaagd, het was een leuke middag!

Wat is januari nu zonder nieuwjaarsborrel? Op 3 koningen, de laatste dag dat je elkaar formeel gezien nog een gelukkig nieuwjaar mag wensen, was er een nieuwjaarsborrel bij Vaders en Lisette. We zijn net niet compleet, maar kijk ons toch eens blij zijn op deze foto.

Pannenkoek, pannenkoek wij aten een heerlijke pannenkoek!

Daar zitten we weer hoor. Deze keer niet in ons vaste stamcafé, want blijkbaar gaan hun ook weleens op vakantie. Maar ook hier zitten we geregeld en meer dan prima.

Een dag voor de tweede januari storm, was de zee al aardig onstuimig. Samen met mijn moeder ben ik heerlijk wezen uitwaaien op de boulevard. Het was ontzettend koud, maar oh zo mooi om de kracht van de zee te zien.

Ssst over twee tellen begint de film. Zo ben je zelden in de bioscoop en zo zit je er plots 2 keer in één maand. Deze keer ging ik samen met Esther en Larissa. Mijn keuze was gevallen op de film: Taal is zeg maar echt mijn ding, wat een kleine deceptie bleek te zijn, want deze film bleek niet echt mijn ding te zijn. Naar mijn smaak waren de acteerkunsten wat slecht en overdreven en had de film net iets teveel clichés. Zonde, want het boek vond ik nog zo leuk. Maar ik heb me even goed vermaakt hoor die avond. We sloten onze filmavond af met een drankje in het Cine Café.

Mijn oom en tante waren een dagje in het het Zeeuwse. Ze brachten een bezoekje aan mijn oma en ook moeders en ik werden niet vergeten. Ze wonen niet om de hoek, dus dan is het extra leuk om elkaar weer te zien. En aangezien ze nog een flinke rit voor de boeg hadden, leek het mij wel een leuk idee om uit lunchen te gaan. Dus zo geschiedde, we aten een lekker broodje en kletste wat bij.

Iets met socialecalorieën, waar je er nooit genoeg van kan nemen. Terwijl ik al een week in het ziekenhuis lag, kreeg ik het toch voor elkaar om er een paar uur tussenuit te knijpen. Dus in plaats van een kleffe ziekenhuismaaltijd kreeg ik een heerlijke oosterse maaltijd voorgeschoteld. Ik zeg moeten we vaker doen!

2 gedachten over “Januari

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s