Blog

Ben ik weer

Het ging ook allemaal te goed. Zo goed dat je je bijna begon af te vragen wanneer het weer mis zou gaan. Nou ik kan je vertellen, het ging weer mis. Om precies te zijn afgelopen maandag.

Hoewel ik maandagochtend nog goedgekeurd werd tijdens de controle, werd ik tijdens de dialyse toch niet zo lekker. Thuis gekomen liep de koorts in rap tempo op en toen mocht ik na een telefoontje met de arts me gaan melden op de spoed eisende hulp van het Erasmus. Dus ’s avonds laat raapten moeders mijn spulletje bij elkaar en bracht mij, voor de tweede keer die dag, naar Rotterdam.

Op de spoed eisende hulp bleek al vlug dat ik moest blijven. Er zit weer ergens een infectie te rommelen in mijn lichaam. Dus zit nu weer vol aan de antibiotica, ben flink aan het bijslapen en aansterken. En dan kom ik 3x zo sterk terug, let maar op!

6 gedachten over “Ben ik weer

  1. Oh nee toch, wat ontzettend balen zeg, ik had je iedere dag thuis zo hard gegund! Hoop dat die infectie snel ophoepelt uit jou en je wat energie krijgt voor leukere dingen.
    Veel sterkte en energie gewenst!

    Lieve groetjes,

    Like

  2. Sterkte Elise! Hopelijk gaat de kuur je helpen en sterk je weer aan. T zou zo fijn zijn als je eens even wat rust zou krijgen en nieuwe energie kon op doen! Ik denk aan je!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s