Blog

Home

Home is where the heart is. En waar de de hond staat te kwispelen als je thuis komt.

Sinds gisteren ben ik weer terug in het Zeeuwse. Niet even met verlof, maar echt met ontslag!

Op maag-darm gebied gaat het nog niet zoals we hoopten. De operatie is goed gegaan en zonder complicaties verlopen. Er is alleen een grote MAAR. Ze hebben namelijk niet het probleem kunnen oplossen en zagen dat een groot deel van dunne darm niks doet. Het overgeven is dan ook nog niet gestopt. Maar we blijven het proberen met eten, in de hoop dat het er een keer iets in blijft. Dus zit ik nog steeds aan mijn dik vloeibare dieet vast. Wat dat inhoud? Stel je een potje babyvoeding voor, maar dan met meer smaak. Moeders kookt nu met alle liefde een maaltijd om het vervolgens met de blender tot moes te malen, smakelijk! Het klinkt viezer dan het in werkelijkheid is. Zeker de Hollandse pot is wel te doen, dat is eigenlijk gewoon stamppot maar dan fijner. Het zijn geen culinaire hoogstandjes, maar het is tenminste al iets.

Op longgebied heb ik gelukkig wel goed nieuws te melden. De klaplongen worden met de dag kleiner. Dus het lijkt erop dat ze uit zichzelf genezen, zonder drain. Super fijn. En ook de longontsteking die er zat is op z’n retour. Met zulk goed nieuws zou je me bijna gezond verklaren.

Morgen ga ik met wat vriendinnen oud&nieuw vieren. Even het jaar leuk afsluiten. En mocht een hapje en een drankje niet lukken. Spuiten we de champagne gewoon door de sonde, net zo makkelijk. We gaan hoe dan ook proosten op het nieuwe jaar met een nieuw begin!

6 gedachten over “Home

  1. Fijne oudejaarsavond toegewenst. En ik hoop dat 2018 in alle opzichten een beter jaar voor je zal worden. You are blessed with your mum. Dag bikkel, groetjes van Martina

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s