Blog

Zijn we weer

De laatste weken waren nogal druk en hectisch. Ik was druk met ziekenhuisafspraken en dingen regelen. Gelukkig was ik ook druk bezig om nieuwe memorabele herinneringen te maken. Alleen had ik door die drukte niet genoeg rust in mijn kont om er een blogje uit te persen. De afgelopen weken kreeg ik dan ook geregeld een berichtje met de vraag of ik niet ziek was en of ik nog wel thuis was. Ziek ben ik gelukkig allerminst, in het ziekenhuis lig ik inmiddels wel weer. Maar no worries deze opname is geheel gepland.

Dat zit zo, een paar blogs geleden vertelde ik jullie al over mijn nieuwe maag/darmprobleem en de aanstaande afspraak met de chirurg. Nou die afspraak is inmiddels geweest en er is ook een soort van plan. Dat plan is om opnieuw te opereren, kijken wat er mis is en het probleem verhelpen. Dit is een laatste poging om het probleem op te lossen, dus fingers crossed. Ik heb alle vertrouwen dat de chirurgen en de rest van het team dit probleem kunnen fixen. Dus met een beetje geluk kan ook ik over een paar weken weer smullen van het kerstdiner. De vraag is alleen waar dat kerstdiner zal plaatsvinden, in het ziekenhuis of lekker thuis. Maar dat zijn zorgen voor later, eerst maar eens de operatie.

En die operatie laat niet op zich wachten, aankomende donderdag is het al zover. Sinds vrijdag ben ik al opgenomen in het EMC, sindsdien krijg ik een antibioticakuur via het infuus. Dit alles om te zorgen dat ik zo optimaal mogelijk de operatie in ga en er als een zonnetje weer uit kom.

Het is nu gewoon een kwestie van de tijd uitzingen tot donderdag en mijn draai zien te vinden op een voor mij onbekende afdeling. Voor de geïnteresseerde, ik lig op de gastro intestinale chirurgie, dat is weer eens wat anders dan de longafdeling. Ondanks de ongemakken van een andere afdeling is de verpleging heel lief. En een verpleegkundige kan je dag echt maken of breken. Nog twee nachtjes slapen en dan is het zover, moet goed komen.

5 gedachten over “Zijn we weer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s