Blog

November

Naast heel veel ziekenhuisbezoekjes deed ik gelukkig ook nog genoeg leuke dingen. Kijk hier naar de hoogtepunten van november!

Het begon al goed met een bezoekje aan de creadoebeurs. Ik kon daar naar hartelust inspiratie op doen voor allerlei nieuwe haakprojecten. Bonus van de dag was een date met een oude vriendin die daar toevallig ook was. Hoe leuk is dat!

Op een regenachtige zondagmiddag bakte Fien en ik kruidnootjes. De Sint was immers net gearriveerd en dat kan natuurlijk niet zonder dit heerlijk snoepgoed. We bakte de hele middag en snoepten stiekem van het deeg. Mijn zussen en moeder waren er ook wat zorgde voor een gezellige middag.

Ik heb een heel leuk en lief vriendinnen groepje. Al ruim 7 jaar zijn wij een vast gezelschap. Alleen sinds iedereen een druk leven heeft met een huishouden, werk en zelfs een kind is het wat lastiger om onze agenda’s met elkaar te combineren. Toch lukte dat op een zaterdagmiddag en gingen we gezellig met elkaar high tea’en. Het was weer ouderwets gezellig en de volgende keer drink ik weer lekker een kopje thee mee.

Op alweer een troosteloze zondag, november kende nogal veel regenachtige dagen, gingen mijn moeder en ik samen met de kleine neef en nicht naar halsteren. Om daar in het tuincentrum in kerststemming te komen. Een treintje, een draaimolen, een speeltuin het kon niet op. Super leuk natuurlijk, maar ook rete druk op zondag zo bleek. Achja dat weten we dan weer voor de volgende keer, Fien en Mees hadden in ieder geval een leuke tijd en ik ook.

Op naar een heerlijke decembermaand!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s