Blog

Weer thuis

Raad eens wie er vanmorgen weer wakker werd in haar eigen bed? IK! Na 3 weken bivakkeren in het ziekenhuis was ik nu eindelijk goed genoeg voor ontslag.

Tijdens de opname is er veel gebeurt. Er is een hoop duidelijk geworden, maar er zijn ook nog een hoop vragen. Daarover in een andere blog meer.

Voor nu ben ik weer lekker thuis ben. Het dialyseren gaat weer door, de fysio wordt weer gestart. Maar het aller belangrijkste is dat ik weer heb kunnen knuffelen met de kleine neef en nicht. Vanaf nu ga ik alleen nog maar leuke dingen doen, want stiekem vind ik dat ik dat wel heb verdiend.

En last but not least. Iedereen heel erg bedankt voor alle lieve berichtjes, kaartjes, tekeningen en cadeautjes, dat heeft me er goed gedaan. Ik verbaas me iedere keer weer hoe zulke kleine dingen je hele dag goed kunnen maken, zo fijn!

Tot zover, einde bericht.

Een gedachte over “Weer thuis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s