Blog

Terug van weggeweest

Het was de afgelopen 1,5 week een beetje stil hier, te stil.. Zo’n blogstilte betekent doorgaans 2 dingen. 1) Het gaat zo goed, dat ik te druk ben met mijn offline-leven dat een berichtje op het wereld wijde web erbij inschiet. Of 2) Ik ben weer ziek geworden en heb mijn intrek genomen in het welbekende Erasmus MC.

Deze blogstilte werd veroorzaakt door oorzaak nummero 2, ziek+opname. Al 1,5 week wilde het niet echt vlotten. Ik was mega moe, beroerd en het overgeven was weer begonnen. Maar na een extra controle op donderdag bleek gelukkig dat ondank de algehele malaise de longen en nieren nog prima werk leverde. Dat was natuurlijk wel een opluchting van heb ik jou daar, de cijfertjes waren in ieder geval goed. De malaise en het braken zouden vast door een virusje komen.

Het werd vrijdag, zaterdag en zondags was het was echt niet meer uit te houden. Dus mocht me ik na een belletje melden op de SEH van het Erasmus. Daar aangekomen werd ik gelijk opgenomen en al mijn tekorten werden bijgevuld en 3 uur later lag ik goed en wel op de afdeling.

Op zich verliep alles goed tot ik ’s avonds niet lekker werd. Ik kon nog net de zuster roepen en weg was ik. Het reanimatieteam werd opgetrommeld en die kregen mij gelukkig weer vlug aan de praat. Na deze hele toestand ben ik naar de IC overgeplaatst, daar konden ze mij perfect monitoren en de nodige onderzoeken doen. Gelukkig mocht ik na een dag de IC alweer verlaten en ging het al veel beter.

Mijn buik gaat inmiddels ook een stuk beter. Ze vermoeden dat al dat braken is veroorzaakt, omdat mijn darmen verstopt zaten. Nu dat probleem wordt aangepakt en mijn vochttekort is bijgevuld, is het overgeven al bijna gestopt. Eigenlijk best stom dat zoiets ‘simpels’ als een darmverstopping zoveel ellende kan veroorzaken

Maar het gaat dus weer goed en hopelijk ben ik vrijdag genoeg opgeknapt om naar een bruiloft te gaan!

7 gedachten over “Terug van weggeweest

 1. Hoi lieve Elise,

  Wat heb je weer iets verschrikkelijks heftigs meegemaakt.

  Toen ik de titel ‘terug van weggeweest’ eb het eerste deel van je blog, dacht ik dat het zo genoemd was omdat je weer terug zou zijn na de zoveelste ziekenhuisopname ofzo.

  Maar je bent dus gewoon even weggeweest uit het leven!

  Heel goed dat je nog net alarm hebt geslagen toen je voelde dat je niet lekker werd.

  En heel fijn dat je in het ziekenhuis lag, waar je snel goed geholpen kon worden.

  Je schrijft dat je hoopt genoeg op te knappen om vrijdag naar een bruiloft te gaan.

  Ik gun het je van harte.

  Maar wees ook een beetje voorzichtig met jezelf.

  Het is niet niks wat er met je is gebeurd.

  Gelukkig weet je dat zelf ook wel en zijn ze in het ziekenhuis ook zuinig op je.

  Heel veel liefs en veel nieuwe energie voor een goed herstel,

  Aukje

  Like

  1. Hee Aukje,
   Goh zo kan je de titel inderdaad ook interpreteren, helemaal niet aan gedacht. Maar bedoelde in dit geval dat ik weer terug ben op mijn blog na 1,5 week :).
   Het gaat gelukkig elke dag beter en ik wandel ook weer over de gang.
   De bruiloft is nog wel even spannend, maar dat hoor ik morgen.

   Eise

   Like

 2. He bah Elise, ik hoopte dat je het inderdaad heel druk had en ff geen zin had om te bloggen. Maar je lag er weer helemaal af zogezegd. Ik hoop zo dat je naar de bruiloft kan en dat je volgende blog een foto van jou in een feestjurk bevat. Sterkte en beterschap meis! Martina

  Like

 3. Ogjee moppie, wat een schik!!
  Als je iets kan doen voor jou, mag je mij altijd appen!!

  Lieve topper, denk aan je!
  Knuffie xxxxxxxxxxxxxxx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s