Blog

thuis

Het kan dus blijkbaar wel, opnames die precies zolang duren als gepland en geen dag langer.

Afgelopen dinsdag kwam ik thuis van mijn stop-de-afstotings-kuur. In tegenstelling tot  alle andere keren veranderde ik deze keer niet in een rood, opgeblazen, sacherijnig wijf met onmeetbare suiker door de prednison. Deze keer bleef ik gewoon mezelf, met een normaal hoofd en goede bloedsuikers, ook weleens fijn. Het resultaat was nog niet te zien in de longfunctie, maar dat geven we nog wat meer tijd.

Voor nu is alles rustig en stabiel dus ik kan weer even vooruit. De oplettende Vlissinger heeft me zelfs alweer samen met Yip kunnen spotten op het Ballamypark en de dijn, hoe goed is dat!

3 gedachten over “thuis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s