Blog

Terug van weggeweest 

Na 5 weken ben ik weer terug op 9-midden. Afgelopen week ging het niet helemaal lekker. Ik voelde me een beetje blèh en was niet vooruit te branden, de Plog schoot er dan ook bij in.

Hoe dan ook. Gisteren moest ik mijn gezicht laten zien op de longpoli. Daar waren ze niet helemaal te spreken over de uitslagen. Na nog een CT-scan kwamen ze tot de conclusie dat ik weer Acute Aftstoting heb. Super stom, rot, vervelend en nog veel meer, maar het is goed te behandelen. Bovendien heb ik dit geintje al 5 keer eerder gehad, dus ik ga er vanuit dat het ook deze keer weer goed komt.

De komende 3 dagen word ik helemaal vol gepompt met prednison. Dit paardenmiddel moet ervoor gaan zorgen dat de afstoting verdwijnt en mijn longfunctie weer skyhigh wordt. Dus als er geen gekke dingen gebeuren en alles volgens plan verloopt, mag ik dinsdag het pand verlaten.

3 gedachten over “Terug van weggeweest 

  1. Hè bah wat balen Elise!! Heel veel sterkte daar. Laat je dan maar weer even een beetje verwennen op de afdeling nu je er toch bent! Liefs van ons allemaal x

    Geliked door 1 persoon

  2. He bah Elise, ik las eerst je bovenste blog en werd ik helemaal blij. Toen pas zag ik je blog van 22 juli en werd toen een beetje verdrietig. Inmiddels 2 dagen verder en geeft de pred al resultaat? (Behalve een bolle toet) Snel opknappen zodat je door kunt met je bucket list. Groetjes, Martina

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s