Blog

Ha, het is dus door gegaan

Zo poeh poeh, hè hè de operatie is eindelijk een feit. De 4 kleine sneetjes in mijn buik zijn het bewijs, evenals de speciale lijn die in mijn hals bungelt. Blijkbaar moest het dus allemaal zo zijn, maar het is nu achter de rug en dat is fijn. En nog fijner, alles is goed gegaan!

Ik kan dit nu afsluiten en doorgaan naar het volgende hoofdstuk; weer gaan eten. Dit betekent niet dat ik vanaf nu alles mag eten waar ik zin in heb. Nee, dit betekent het eten rustig opbouwen en vooral niet te hard van stapel lopen. We zijn nu bij stap 1; kleine slokjes thee drinken. En op die manier gaan we steeds een stapje verder tot ik weer hele pizza’s in mijn holle kies wegstouw.

Maar zoals jullie lezen is alles dus goed gegaan. Dit klusje is geklaard nu nog even opknappen en dan kan ik me nu gaan storten op het volgende gebeuren. Mijn 25e verjaardag aanstaande zaterdag. Hoera!

2 gedachten over “Ha, het is dus door gegaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s