Blog

Zou het nu dan toch?

Opnieuw lig ik er helemaal klaar voor. Zelfs het operatietenue heb ik al aan, want als ik iedereen moet geloven is het vandaag echt, echt, écht de dag van de operatie. Ik durf het nog steeds niet te geloven, het is immers al twee maal niet doorgegaan en daarmee is het vertrouwen toch ietwat geschaad zullen we maar zeggen. Maar goed ik heb mijn uniform dus al aan en de dialyselijn ligt ook klaar, dus wat dat betreft zijn we goed op weg. Al geloof ik het pas als ik straks mijn ogen open op de verkoeverkamer. Drie keer is immers scheepsrecht.

4 gedachten over “Zou het nu dan toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s