Blog

Een kleine kink in de kabel

Het geen waar ik zo bang voor was is gebeurt. Wederom lig ik niet op de snijtafel, maar zit ik thuis op de bank. Opnieuw is de operatie niet doorgegaan.

Het leek erop dat het vandaag écht, écht ging gebeuren. Totdat halverwege de middag de chirurg binnenkwam. Hij kwam vertellen dat het vandaag weer niet door kon gaan. Er zijn vandaag teveel ongevallen binnengekomen die met spoed geopereerd moesten worden. Uiteraard verdienen al die mensen voorrang, maar dat neemt niet weg dat het ongelofelijk balen is! Er hebben dan ook wat tranen gevloeid, maar hé dat mag soms best.

Dat de chirurg zelf het slechte nieuws kwam brengen vind ik wel een schouderklopje waard. Meestal gebruiken ze voor dit soort nieuws een loop jongen, maar hij dus niet chapeau.

Inmiddels zit ik dus weer thuis op de bank onder mijn vertrouwde kleedje. Ik ben vandaag een beetje rebels en opstandig geweest. Ik mezelf namelijk op weekendverlof gestuurd. Eigenlijk zijn de nieren te slecht, dus de dokter vond het niet zo goed idee, maar ik heb gewoon even een break nodig. Een break van al het ziekenhuis gedoe van de laatste maanden, tijd voor leuke dingen!

Zo kan ik nu wel mijn belofte aan Fien waarmaken en met haar naar de K3-show. Nu kan ik eindelijk ook een keer een leuke tante zijn in plaats van de tante die altijd in het ziekenhuis ligt.

Dus even mentaal opladen dit weekend en dan kan ik er van de week weer vol goede moed tegenaan!

10 gedachten over “Een kleine kink in de kabel

  1. Hoi Elize, wat goed van je dat je een blog hebt! In de Wijngaard vaak over je gehoord, maar nu kan ik echt ‘van je horen’. (lezen, dan toch)
    Ik wens je heel veel sterkte en hoop dat ’t binnenkort denoperatie echt écht ècht kan doorgaan.
    Ik blijf je volgen!

    Like

  2. Poep zeg! Wat een tegenvaller!!!! En ik afgelopen dagen maar aan je lopen denken…. wens je wederom heel veel sterkte met nog steeds het vooruitzicht op een operatie…. en die pizza!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s