Blog

WELKOM

Vandaag op mijn 9 jarige blogjaardig lanceer ik jullie met trots mijn nieuwe blog! www.smize.blog is vanaf vandaag officieel de lucht in. Onthoud hem goed, want vanaf nu ben ik alleen hier nog te vinden. We nemen afscheid van mijn oude blog en beginnen hier fris en fruitig.

Het waarom
In september 2016 kwam de klad erin. Nog nooit was ik zolang niet online geweest. Het was relax maar toch miste ik het bloggen ook. In maart 2017 besloot ik een einde te maken aan de radiostilte en hervatte ik het bloggen. Toch was ik niet helemaal tevreden. Dus toen heb ik mezelf de vraag gesteld; stoppen of doorgaan? Het werd doorgaan maar dan wel in een nieuwe vorm. Ik besloot dat het tijd was om afscheid te nemen van de vertrouwde blogspot en met iets nieuws te beginnen.

Ik hoop dat jullie mij hier blijven opzoeken en zou zeggen neus wat rond. En laat vooral weten wat je ervan vindt, want ik ben dol op reacties!

Heel veel plezier!

4 gedachten over “WELKOM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s